Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transformation

Från fast materia till energi.
Från kropp till ande.
Byta skepnad.
Dö - helt enkelt.




Fri vers (Fri form) av Stardust VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-02 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP