Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig lärdom för livet

För en människa är det viktigt

att mycket tidigt i sitt liv

kunna förstå hur onda människor kan vara

så att man lär sig att möta alla psykiska angrepp




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-02 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP