Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sincerely, eran kamrat

vad ska jag ge prov på
du får ej missförstå

behöver jag vara död
innan ni fattar att det är tidsnöd

behöver jag förblöda
för att ni mg ska stöda

ska jag svälta ihjäl
för att ni ska märka att det tär på min själ

jag ger och ger, de tar och tar
dricka allt, tills jag blir osårbar
tillslut är eran kamrat odefinierbar

jag vet att jag är mjuk och fin där inuti
önskar att jag vore smärtfri
äh, jag skjuter upp att bli rökfri
känslorna som inte kan tas på blir till poesi




Bunden vers av kamrat
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-02 23:22



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Mvg !
2019-03-04

    ej medlem längre
Snyggt skrivit och slutet på dikten var suverän: "känslorna som inte kan tas på blir till poesi".
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat