Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Survival of the fittest

Det finns många människor som inte tvekar att baktala

och på alla sätt nedgöra en arbetskamrat

för att på så sätt framstå i ett bättre läge 

i samband med nedläggningar och rationaliseringar

Man undrar ju  hur sådana människor är funtade

och om de har något som helst samvete

Svaret är att de tänker inte på något annat

än att själva stå i rampljuset




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-02 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP