Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina tankar! :)


Funderingar om allt möjligt, och här går jag och trallar på

Tänk om varje kreativt yrke, eller person, för att inkludera ett så stort antal männsikor som möjligt. Tänk om Man skulle etikettera dem i färg, precis som vi sätter etiketter på allting, eller vill sätta allting i fack.

Konstfack existerar verkligen! Men det borde finnas fler fack, för konstnärliga apparaturer som människor kan vara.

Träffade en människa som påminde om en robot, men sedan lade hon till detaljer , som påminde om en människas tal. Det där robotaktiga, som påminde mig om; Just det, en robot, berodde antingen på hennes medicin, eller hennes förflutna, som beivrat henne mänskligheten till viss grad. Ja, till den grad, så att människor uppfattade henne som en robot.

Rovot. Istället för Robot. Om man korsar ett rovdjur, och en Robot. Ja människan, under hennes icke-snällaste stunder och en robot.

Den första bonden som började dikta, gick undan i skymundan och diktade,efter att han gjort sina sysslor på marken, kanske gjorde sina texter publika efter arbetstiden hos en utvald skara människor? Vilken arbetstoden upptog mestadels av dagen . Kanske var inte den första diktaren född? Han var tvungen att arbeta på åkern. Förneka sitt poetiska Jag. När alla ide`er kom till honom, glömde han dem, eftersom han ändå såg åkermarken som sin lott.
Bonden frågar sig; Är det här min lott i livet, när han tittar ut över sina ägor, eller ska jag till Pressbyrån, eller varstans som de säljer lotter, och "ta" mig en lott, och se om det är vinst på han?




Bunden vers av Mim
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-03 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim