Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handla om annat, fast det beror ju på vem jag pratar /skriver om!


Hjälpa mig med att packa varorna, när det likväl hade kunnat

Det var så snällt, han ville hjälpa mig!




Bunden vers av Mim
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-03 07:33



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
En konstformsuppgift att modell packa large mängd varor på kort tid !
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim