Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

längtan

är det en saknad

som vi fyller med

drömmar så att dagen

idag flyr som den solvarma sanden 

mellan våra fingrar




Fri vers av dorotea VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-03 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP