Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unisont


Säsong för ekon.


Karbon mellan två själar.


Unisont upprymd.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-03 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP