Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...hjärterum...



...ditt hjärta

... slår

...ett slag

...för kärleken

...som rymmer allt



...i hjärterum

...tomrum

...inget

...allt

...ljus



...allt

...finns

... i mitten

...kärleken

...du


















Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 441 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-03-06 11:56



Bookmark and Share


  Pilträd
Så sant <3
2019-03-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Hjärtat, detta livgivande organ till kropp och själ, diktar du så fint om.
2019-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi om våra hjärtas rum!
2019-03-06

  bumerang

Tänker ”ett rum för möten”
- ”i mitten”
Där allt finns.
Och intet.
Tack.
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria