Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spegel


...SE...

 

 

Du kan se

det du bär

inom dig

 

Se

människan

i mötet 

DU

 

 

 

 

 

Tack! AiA Maria den fria




Övriga genrer (Aforism) av AiA Maria den fria
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-04 15:28



Bookmark and Share


  Petter Wingren
rakt på

uppfriskande
uppfordrande

både närvaro
och distans

i mötet du

Brilliant!
2019-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra tänkt och skrivet!
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria