Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
@ Ingår i "Allaslikavärdestaten"av Sten Wiking


FRÅN EMBRYO TILL MUTANT

Ett barn behöver inte
"lära" sig gå,
om det är genetiskt
programmerad till det,
allt enligt dess naturliga
generering,
liksom en mor sörjer för
sin avkomma,
utan att behöva någon
utbildning.

*
All statskontrollerad utbildning
sörjer för att individen skall
formas till en effektiv producent
och konsument.

*





Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2019-03-03 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP