Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTANSFULL POESI

Jag flyr

avklädd och naken

osynlig

som en nattens fjäril

mellan

livets gråa, trista

vägar och tak

letande

orden magi

i längtansfulla ögonblick

bort

till kärlek och romantik

för att bli fri.

* * * * * * *

Ja opp

på himlen

till parnassen

vill jag lyftas

få glänsa

som en brinnande komet

virvla

på himlens skiva

så lysande poesi

i guldskrift

jag kan skriva

....... helt utan kritik

av någon recenserande diva

som med hammare och spik

kallar det diskbänksromantik.








Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-03 14:57



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hörrödu ! Fenix flaxa inte för nära solen bara.
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP