Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tala ur skägget eller håll käften.


DET ÄR INTE FINT NOG ATT TALA KLARSPRÅK

klarspråk är inte fint nog

nej, helst ska allt krypteras

arbetarklassens klarspråk

kan aldrig nog nedvärderas

helst ska man ju briljera

med allt det man läst och kan

liksom accentuera

att man är en kunnig man

 

LARZ GUSTAFSSON  3/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2019-03-03 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP