Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Allaslikavärdestaten"av Sten Wiking


NOBELPRISTAGARE AV DIAGNOSER

Att särbegåvade överintelligenta barn
inte beter sig som andra barn,
betyder att de inte komma att
kunna programmeras
till en social norm
i gemenskap med andra,
då det går sina egna vägar i avskildhet
att utforska och utvärdera tillvaron
omkring sig.

Dessa små genier,forskare och upptäckts-
resanden,diagnostiseras därmed som
Aspbergare,borderline,Schizoid/schizotyp,
Adhd,Damp,mm

Det är personer med dessa diagnoser,
som ofta erhålla Nobelpriset i medicin,
fysik,litteratur,mm

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2019-03-03 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP