Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formbart språk

Svenska språket är så elastiskt och formbart

så man kan gott jämföra diktning på svenska

som en form av skulptur




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-03 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP