Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inledande ordanhopning till ett radioprogram jag en gång gjorde i SR P2 om och med Terry Rileys kinesiska version av In C


Terry Riley: In C, kinesisk version

Musiken är ett slags låtsashus
som rinner ner ur våra fingrar
på armlängds avstånd:
Det dryper av hus
runt våra singulariteter,
och runt öarna,
nere i solskenet,
ligger fiskebåtarna förtöjda




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-03-03 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP