Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNTLIGEN!

Äntligen är himlen blå
efter vinterns snöda,
sorgkantvassa, tunga, grå,
vilsna vedermöda!

Äntligen en fläkt av vår
från ett himmelrike,
som till oss på jorden når
i vårt döda dike!

Äntligen en aning om
att en gudom andas
i det löftesrika "Kom!"
som i vinden blandas!

Äntligen kan livet gå
fram i vårdagsglöden
och med solen åter få
segra över döden!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-03 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP