Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftkällan


du måsta dyka ända ner
för att få guldslanten
gå längst ut på branten
för att kunna se vad som sker

du måste flyga högt där ovan
för att få perspektiv
öppna dig för ditt liv
för att se vad du kan

du måste gå ensam in
för att lyssna och lära
vara stilla och nära
nu är det våga och vinn

då kan du hitta det du vill finna
komma fram till din kärna
så att det tänds en stjärna
som får den inre lågan att brinna




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-03 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!