Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLAGA JAKT - tanka

Högt upp i grå sky

cirklande kråkskock skränar

spanar in byte

i skogsgläntan nedanför

ligger skadskjutet rådjur

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-10 17:47



Bookmark and Share


  Fulbergarn
De är ovanligt stora i år kråkorna,

Bra tanka om livets gång
2019-03-14

  ResenärGenomLivet VIP
Sorglig tanka...men så är livet...
2019-03-11

  M.Eta
Den enes död den andres bröd! Naturens gång. Fin tanka!
2019-03-11

  Anya VIP
Blir så ledsen över skadskjutna djur. Så mycket humanare att döda dem. Hoppas någon var barmhärtig.
2019-03-11

  Niliboy
Å, rådjuren som är så vackra, var rädd om Bambi
2019-03-11

  AiA Maria den fria
Naturens försök att laga det som vi trasar sönder...

Tack för bilden
2019-03-10

  Birk Andersson
olaga -
skadeskjutet rådjur
går ej att laga
2019-03-10

    Lena Söderkvist VIP
Dramatisk bild
2019-03-10

  Öknens Ros VIP
Naturens renhållare letar upp sina byten.
2019-03-10

    Sefarge VIP

Usch! Rena smyg Vilda -västern
Med oskolade och Olagliga
skyttar "I de bästa av världar"


2019-03-10

  ULJO
De är många. De jobbiga
2019-03-10

  Feliaxel VIP
Kråkorna håller sig alltid framme
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP