Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jazzkatten 1


Du dansar jazz, katten.

Och jag diggar dig,

diggar din stil.

Hur du rör dig över golvet.

Du plutar med munnen

och svänger höfterna,

så smidigt.



Jag spinner på dig, katten.

Hur du slår klackarna i taket

och knäpper med fingrarna.

I takt med musiken dansar du

som en virvelvind över golvet.

Du dansar jazz, katten,

rakt in i mitt hjärta.






Fri vers av Glöden VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-03 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP