Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räknar hjärtslag

Så har vi natten åter här
Med sin tystnad då alla sover

Men jag ligger vaken och skakar 
I tystnadens famn jag skälver nu
Ty likt en rädd hare som överlevt
En hetsjakt genom höstens skog
Kan jag räkna mina egna hjärtslag
Medan jag väntar på nattmarans ankomst
Hon som rider mig var natt
Med drömmar som jag ej kan glömma

Så jag ber en stilla bön ut i mörkret
Snälla ge mig en natt i frid




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-03 21:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om att ligga vaken och önska att få sova lugnt!
2019-03-04

  ULJO
Sömnsvårigheter är ett gissel
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP