Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...mitt i andra säsongen av denna meta-deckare...


FiskarDeckarTrion, kap. 27, vari gästen uppenbarar sig igen

 

 

 

Ingalunda något troll var det som oharmoniskt bankade på Ragnar Harrs husvagnsdörr. Ovädret visade sig strax bestå av krutgumman Astrid Sardin, som gåtgubben trott och hoppats skulle nöja sig med Norrland. Ack nej, nu hade den sardoniska kärringen följt Harrs semester i spåren, ända upp till marsstormiga Lofoten. Sardin var fortfarande på hugget, urless på UbåtsTVburkarna fyllda med djungeldokumentärer samt episka serien Fishing With John. Dessutom höll Astrid två sprattlande människor i varsitt öra : inga mindre än Arvid Id respektive Jarmo Gärs. Tanten tog förgivet dessa utgjorde Ragnars bägge underhuggare. Emellertid var trion hederlig och jämbördig gällande att fånga tjuvfiskare.

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-03 22:42



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hahaja, krutgumma är passande etikett!! som Nanna redan serverade i kommentar till kap. 24 för några veckor sen...

Tack för du följer serien!!! Vi får se ifall gamla fröken Sardin är lika mycket fiskare och/eller deckare som de övriga???
2019-03-04

  Anya VIP
hahaha gillar bilderna jag får när jag läser. Särskilt: "Dessutom höll Astrid två sprattlande människor i varsitt öra"
Detta kan man kalla en krutgumma.
2019-03-04

  Nanna X
Vilken efterhängsen fiskargumma va!
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP