Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©Ingår i citatsamlingen


CITAT LXIX

En naturlig anledning till varför
en man är vän med en attraktiv
kvinna,är möjligheten få ligga
med henne.

Detta är kvinnan instinktivt
medveten om,även om hon inte
är det minsta attraherad själv.

Men vissa garderar sig,med ett
eller flera kort i ärmen,så om de
förlorar en så har dom en annan
som tröst.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2019-03-03 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP