Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Millennium



Den underminerade
diplomatin
och den efterlysta
ledaren
Domarringen
Orkanernas mötesplats
Löjets lekplats för infantila
utan kunskap
om huvudstaden
samt förläggaren i Kina




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2019-03-04 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP