Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek betyder inte bara att inneha possessivt ägodelar, men också om uppskattning.


Varför dör du ung med ett kg pulver på ditt ansikte?




”Ni måste flytta på er” om Annah Björk publiceras av World Wide-utgivaren och lanseras på Internationella kvinnodagen den 8 mars.


(Vilken promenad på mig och poeter.se Mitt konto, jag börjar lida av pollenallergi och bara gå mellan tee koppen i köket och läsa på datorn)


Inom några dagar kräver Internationella kvinnodagen att vi skulle visa alla grymheter både rätten till primitiva kvinnor och den moderna befrielsen av kvinnor att bli sig själva utan en sofistikerad industriel smink som döljer motståndet mot ilska för herrklubben, de som är dåligt utbildade och vem får en sexuell whimper på jobbet.

https://www.expressen.se/noje/zara-larssons-obehagliga-mote-med-skivbolagschefen-avslojar-nu/




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-04 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP