Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BEGREPPSFÖRVIRRINGENS MAKT

begreppsförvirringens makt är stor

lögnernas träldom frapperar

att kalla en spade en spade är fel

säger de som allt tolererar

hugga huvudet av eller döda små barn

är OK om det görs av "de rätta"

och så blir man en fånge i lögnernas garn

där demoner har makt att besätta

 

LARZ GUSTAFSSON 4/3 2019

 

"Ve er som gör surt till sött och sött till surt"  (Jesaja 5:20)

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2019-03-04 08:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det finns ju tyvärr människor som försvarar mördare.
2019-03-04

  Lottie Ålhed VIP
Snygg slutkläm.-Så blir man en fånge i lögnernas garn där demoner har makt att besitta...
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP