Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En reaktion på den kvinnliga barnpsykolog som ansåg det viktigt lägga sig i barns sexualliv.


CHILDRENS HUMAN RIGHTS DEFENDER

Varför är föräldrar,psykologer
och barnläkare så intresserade
av barns sexualitet,
så fort det uppvisar ett tecken
på sådan utveckling ?

Är det de vuxnas avund
väl medvetna om att den starkaste
potentialen återfinns just i det
outvecklade,
det knoppande outblommade
ofullbordade vars naturliga
generering är ohejdbar,
likaväl som livslusten,
hungern och törsten ?

Barn behöver faktiskt inte
"lära" sig gå,
om de är genetiskt friska.

Barns sexualitet yttrar sig icke
som de vuxnas,
den yttrar sig i livsglädje istället,
helt komplexbefriat.

Låt barnen få behålla den i sina
stjärnögon,
utan vuxnas inblandning.



*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2019-03-04 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP