Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LITEN SÅNG OM JESUS

En liten sång om Jesus
jag nynnar varje dag.
Den gör mig ljus till sinnes
och ger mig välbehag.

En liten sång om Jesus
när livet trycker mig,
den ger mig tröst i mörkret
och allt förändrar sig.

En liten sång om Jesus,
så enkel och naiv,
den ger mig ro i striden
och vila i mitt liv.

En liten sång om Jesus
om än den verkar dum
är himlens rätta nyckel
till hjärtats låsta rum.

En liten sång om Jesus,
fast jag har usel röst,
ger den mig mod på färden
och lättnad i mitt bröst.

"En liten sång om Jesus,
o, vad den jämnar allt
och ger åt hela livet
en ny och ljus gestalt"!




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-03-04 10:45



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Ironi?
2019-03-04

  mare VIP
Underbar text
som jag bara
måste spara ;)
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP