Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Februari 2019


Vers på V

Vi vandrade vid vattnet,
vår vänskap vaknade,
vidareutvecklades

Vi vigdes vid vattenfallet
vattendropparna virvlade
Våren var vacker

Väderleken varierade,
värmebölja – vinterkyla
Vår värld växte.




Bunden vers (Annat versmått) av Cikoria Blå VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-04 12:06



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken vacker vers!
2019-03-04

  Öknens Ros VIP
Fin dikt på verkligt varierade verser!
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP