Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobil - Haiku

 

 

 

i samhället ses

mänskor med mobil fippla

ser ej omgivning 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-04 13:18



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
bättre än att fippla med nåt annat ;)
2019-03-08

  Bodingen VIP
Mobil gamnacke, ny folksjukdom
2019-03-05

  Per Drysén
Snacka om zombies
2019-03-04

    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet taget!
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP