Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Herr hackspetts nya bo

Herr hackspett fick se
Hans gamla boträd var borta
Vårt skulle han nu ta vägen
Hur skulle han sina ungar en bra uppväxt ge

Han måste ge sig iväg
Hitta ett nytt ställe
Hacka ett nytt fint hål
Kan det duga säg

Frugan kommer och kollar läget
Kanske vi kan flytta in
Vi kan väl vänslas lite grand
Med sen akta äggen lite
Måste ruva och jobb träget




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-04 14:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så trevligt! :)))
2019-03-14

  M.Eta
Rolig text! Alltid mysigt att höra och se en hackspett!
2019-03-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Finurlig och mysig dikt om denna hackande pippi!
2019-03-04

  ULJO
Herr Hackspett ett säkert vårtecken. Måtte han finna ett nytt träd att sätta bo i.
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP