Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har ingenting emot det längre.


jag får fortfarande aldrig nog
av dina fingrar i mitt hår
och dina händer över mina vader
och din tunga överallt

jag faller lika hårt varje gång

och mitt medvetande är någon
annanstans med mina läppar mot din hud
och din kropp under och i mig

det finns inte färger nog
att förklara alla våra nyanser

jag faller lika jävla hårt varje gång.





Fri vers (Fri form) av emsutan
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-04 14:29



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Vackert skrivet av dig, tycker jag
Fortsätt i samma anda, vännen

Kram

Ken
2019-05-06

  skrivskav
Åh, den känslan! Magisk..
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan