Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar dumhet

Livet var underbat
När kärleken tillslut fick ta sin fart
Allt framför slutade vara oklart
Jag var alltid lycklig, men aldrig smart




Fri vers av T.O.M
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-04 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.O.M