Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Självupplevt. Ingen skrivbordsprodukt. Jag är ingen teolog. Jag är en lärjunge.


TRO DET ELLER EJ

Tro det eller ej - 

Guds trofasthet är stor

Mycket, mycket större

än lille Lazze tror

Tro det eller ej -

Han börjar om igen

Sådan är min vän

min vän Krukmakaren

 

Leret i Hans hand

blev inte som Han tänkt

Drog Han då Sig ur

ursinnig och kränkt?

Nej, min Gud står fast

fast vid Sitt förbund

Trofastheten är

Hans signum varje stund

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2019-03-04 15:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Avsaknaden av tro ger ingen styrka.
2019-03-04

  AKT VIP
Var och en är stark vid sin tro, eller genom att famna avsaknaden därav.
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP