Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet genom dig!

Livet genom dig.
Ibland känns det så för mig.

Är gravt hörselskadad, många är de gånger du ställer upp för mig.
Min ungdoms kärlek och min pensionärs kärlek.

Du har alltid hållit min hand när det stormat och varit motigt.
Vi har löst problemen tillsammans.

Tack för ditt tålamod och för att du förstår hur jag upplever mitt handikapp.
Är ledsen ibland, men du tröstar och stöttar.

Nu blir det en utredning till om min hörsel.
Jag orkar när du orkar.

Tack Käraste!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-04 16:06



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att höra
Du har öra för
Ditt livs kompanjon
som gör mycket för
Din position och
dessutom som
jag förstår i
en glad ton!
***********

2019-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Vilken underbar man du har!
Den djupa och innerliga kärleken lyser ljust och klart i din fina text!

2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP