Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god natt älskade klokuggla kram <3


Månljuset


månvingad stråle dansar i mörkret
vilseledd av solnedgång
tystnaden öppnar sig
mot en blommande ljunghed i vårt inre
ljudet av spröda klockor
koltrastens sång
färdas över månens blanka hav

in genom nattens fönster
blandas
med suset från björkens hängen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-04 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP