Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mel.: SOCKERBAGAREN!


NÅ´N SOM INTE FÖRSTÅTT NÅ´T?

Vår Herres Tjänare går mitt i gatan
han visar väl ju koordinatan
Han visar Stora, han visar små
vad han har lärt sig med tiden då...

Han funnit mönster, uti alla tingen
om mänskor, djur och om förbi sprungen
att aldrig ska nå´n då ensam gå
så är du snäller, det blir ej så!

Och på hans vandring hände flera saker
att folk blev gramse och gick i taket
en på nå´n skäller, sa du får gå...
Han sa, om detta var ni ju två!

Och vad han lärde uti vida världen
som var värt att ta med hem från färden:
ATT ÄR DU HJÄLPSAM, DÅ GÖR DU NÅ`T
EJ BARA DIG ÄVEN ANDRA GOTT!




















Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-04 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt