Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollpunktens ohet

Storheter som solen
beror enligt skjutmått
på nollpunktens ohet

Jag som labyrint
hänlagd horisontell
illustrerar skymd rymd




Fri vers (Fri form) av lineaxxv
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-04 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var riktigt bra och nyskapande.
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

lineaxxv