Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig som nu.

Aldrig har jag varit så nöjd som nu.

Aldrig har jag haft så fint nätverk av människor som nu.

Aldrig har jag gjort så mycket som nu.

Aldrig har jag varit så stark som nu.

Aldrig har jag uppskattat allt så mycket som nu.

Aldrig har jag varit så stolt över mig själv som nu.

S. Turesson




Fri vers av S.Turesson
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-04 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson