Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lösenord

Det känns som om vi lever i en krigszon

Vart man än ska vända sig så krävs lösenord eller legitimation

När man gjorde lumpen fick man bland annat gå till olika bevakningsställen

och där uppge lösenord och få ett annat lösenord tillbaka för att bli insläppt

Nu lever vi i stället i en pågående lumpartillvaro




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-04 22:38



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
digital militarisering
2019-03-09

    ej medlem längre
krig bortom krig
2019-03-06

    Sefarge VIP
Bra aktuell belyst problematik
Demokratiproblem?
För många lösenord
I tillvaron kan göra
Att man ger upp?
Vissa dörrar
stängs och
förblir
olösta?
;)

2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP