Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kysst av universum... 14


Bara för oss

 "Vänta inte med att göra något speciellt till ett speciellt tillfälle. Att Leva är ett speciellt tillfälle."

~ Tankar från Det Goda Livet

 

 

  


Universum skapades

bara för oss

föds och dör stjärnor i spektakulära explosioner.

 

Jorden snurrar runt i sin omloppsbana

bara för oss

stiger och sjunker oceaner i flod och ebb.

 

Fåglarna sjunger i gryningen 

bara för oss

stiger solen upp och sjunker i horisonten.

 

Solens strålar leker tafatt mellan molnen

bara för oss

flyger fjärilar och bin mellan ängens blommor.

 


Stjärnorna gnistrar i vinternatten

bara för oss

förtrollar månens strålar sommarnatten.

 


Allt det vi ser, känner, doftar, smakar och hör

existerar bara för oss

liksom allt det vi tänker, säger och gör.

 

Aldrig har någon skapat dess like 

bara för oss

en lekplats i universum - vårt eget rike.

 

 

EvelynFalkMöller

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-04 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP