Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Våren där ljuset växer
kristaller av dag och natt
i en skatt vi kan ta i akt
bildas stigar av rosenkvistar
blommor av alla slag
knoppar i alla dess drag
där vilar jag idag
bland fåglarnas rop
luftens behag
i skogens vackra famn
av liv och rörelse
en förväntan av ljuset
nu är ljusare tider
våren är snart här





Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-05 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi