Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade så

 

 

 

 

söder norrut

jag tror hon var en alien

stora sneda ögon

liten mun

ingen

klu

inte idag jag

borde inte men hon bodde

på andra sidan torp

facing away

men

varför skriva nåt överhuvudtaget

jag ger fan i om någon läser

tror du jag leker?

Inte nej

nej

är bara trött på

skiten

jag torkade upp högen

i kokvrån efter

Bella

hon stod där helt tyst

med nosen

sänkt

försökte hon inte bara

säga förlåt?

-

men jag älskade så

den hunden

igår

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-05 04:03

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett flöde av associationer som avlöser varandra och på många sätt en tankebefriande, rak text!
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP