Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(originaltexten från 2017 hette nåt annat)


Var det hon?

 

 

 

 

Var det hon

inte längre bland oss

oss oss

borta är hon borta försvunnen bortom

Andromedas virvlande

stjärndimmor

därute

och

nu har jag

tappat min transponderflex

har jag redan

även förlorat hennes

replikator

nej

hon är utgången hon kommer inte tillbaka

baka baka

men hennes

djupt azurblå hud och

pupillerna som skiftade form

ibland

hon var sunnanvind

hon var daggen över mossan en

tidig morgon

sången

lät som svalkande sommarregn

hon var purpur och

diamant

hon var himlen hon

var ALLT

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-05 04:07

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker så mycket om känslan och hur dikten mot slutet växer i ett allt starkare crescendo. Upprepningarna fungerar så bra här!
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP