Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Helt gratis"


Välkommen till Fnissoteket
Öppet närhelst andan
Faller på. ..







.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-05 08:28



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
*ler*
Här dansar anden fri ...

Tack!
2019-03-06

  Fulbergarn
hi hi hi
2019-03-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skrattet både
roar och gör
kroppen på
gott humör
och dess favör
är att det också
en så väl förströr!
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP