Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Brinner...

 

Jag brinner

           för att jag minns mörkret

                         när nattens nyanser anlänt

                                blir jag ett fält av dess färger

                        av någon anledning

        redo att blomma i bröstet...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-05 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!

2019-03-10

    ej medlem längre
En eldsjäl med andra ord. Du skriver så lent och mjukt. Din poesi är som elden du beskriver. Lyser varmt i nattens mörker. Ofta mycket trösterikt. Det är en vacker gåva.
2019-03-05

    ej medlem längre
Fint!
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP