Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Olämpliga föräldrar är precis som gräset på marken, men barn är födda genier i 98%


Som ett 98% geni är din baby född.

 

 

 

 

"Generalitetets Ålder " är mellan 4–5 år.
Var kommer vår kreativitet ifrån, om vi är födda med det eller lär oss det?

 

Om Sovjet politiken styrde barnböckerna. Problemet är att det inte stämmer.

 

Svenska litteraturen ska vara präktig, duktig och pedagogisk.

På internationella bokmässor blir svenska förlag snarare pikade:

Våra barnberättelser handlar om våldtäkter, mord, psykisk ohälsa och mobbning. Sensmoralerna är få och det slutar sällan som i Disneyfilmer.

 

De som faktiskt bryr sig om ungas läsning får inget rum att diskutera litteraturen.

De får fortsätta bekämpa den halmgubbe som gastar att svenska barnböcker består av politisk korrekt dynga där alla kallas för hen.

 

Barnen själva, de blir slagträn som vanligt. Det finns ett slags politisk styrning av litteraturen i dag”

 

 • Ett team av forskare från NASA, som utvecklat en studie för att bedöma förmågan hos kreativa forskare, nådde en chockerande slutsats: "Vi föds genier men skolgång och sociala system är avsedd att blockera vår kreativitet.
  Skolan är en institution som har uppstått för att tjäna den politiska klassen i kraft, inte vanliga människor. För eliter att upprätthålla sin luxuösa livsstil har bidragit till detta system är fantasi och kreativitet för barn förtrycks under de första levnadsåren "skolsystemet, högskolor och högre utbildning gradvis berövar man växer kreativt geni karakteristiska till varje person.
 • Det finns flera anledningar till detta, men det uppenbara tycks vara ett led i ledande klasser. Det som vi sätter i begreppen "skola" och "utbildning" är faktiskt en global institution, ett extremt komplicerat psykologiskt system som historiskt skapats för att tjäna den härskande klassens behov.
  För så kallade "elit" för att hålla den eleganta stil av lyx trotsig, med en marginell bidrag till utvecklingen av produktion är inte bara nödvändigt underskott skapats artificiellt utnyttja oändliga krig oändliga, men också ett system för hjärntvätt till transnationell nivå, vilket bevisar att "det har alltid varit så" och tillåter oss inte att kritiskt se världsslavsystemet. Framtidens vuxna är redo att acceptera alla slags "vetenskapliga" avvikelser som inte är relaterade till verkligheten.

 • Kyrkan inokulerade tanken att män ska ha hand om vår planet, som forskarna har visat oslagbara argument att den kvinnliga hjärnan det finns fler neurala anslutningar än den manliga hjärnan.
  Kyrkovetenskap för människor fortsätter att främja idéer på medeltiden när kvinnor fördömdes av kyrkan till absolut tystnad inför mannen. De som vågade öppna sina munnar ska riva tänderna med stenar.
  Så vad ska man göra nu? Kan vi återställa vår kreativitet?
  Dr George Land säger att trots hela medvetandegrupperna är vi hela 98-procentiga genier.
 • Det viktigaste är att förstå hur systemet fungerar och hur man undviker det.
  George Land förklarar att var och en av oss har två typer av tänkande: divergerande och konvergerande. Olika tänkanden är vad vi har sedan födseln och vi kallar fantasi.
 • Kongruent tänkande är också en del av oss som arbetar i en annan del av hjärnan och begränsar divergensen.
 • Således fungerar divergerande tänkande som en processaccelerator i hjärnan och konvergerande tänkande hämmar denna process.
 • Detta är normalt. Men om konvergerande tänkande tas under kontroll, om det är knepigt med några "paradigmen" och "dogmer", börjar det stoppa allt.

  Hur kan problemet lösas? Mycket enkelt. Försök att hitta den i ditt sinnebarn på fem år, som började känna världen och lämna den, som en boll hålls under vattnet till ytan.
 • Detta barn är i dig, har alltid varit, lämnar aldrig någonstans. Börja leta efter det, det är väldigt enkelt.
 • Hitta modet att motstå systemet!
  Hur återvinns vi kreativitet? "I morgon, ta en gaffel och försöka hitta 25 eller 30 idéer om hur man skulle kunna förbättra gaffeln" antyder Land, som säger att det första steget att återvinna fantasi är motion;

 

 

 

 

 

 
Övriga genrer (Brandfackla) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-05 12:11Bookmark and Share


    ej medlem längre
"kvinnans list övergår mannens förstånd". alltså, kvinnor styr männen som styr. bakom varje framgångsrik man står en kvinna.
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP