Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten flicka

 

 

liten flicka drömmer

att ingen henne dömer 

 

hon sådan fantasi har

med magi som en trollkarl

 

i nästa nu en häxa är

som förbannar och svär

 

i skogen en vilde hon blir

ibland hon är en fakir

 

allt vill hon vara

bara inte flicka

 

vara flicka så svårt

livet alltför hårt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-05 12:44



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Skön enkel form, sjungande
2019-03-07

  Fulbergarn
Så...
är det nog många gånger
2019-03-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Att vara flicka och utsatt, skriver du om med stor känsla.
2019-03-05

  Kungskobran VIP
Alla älskar en liten flicka
Alla älskar kvinnan
Alla älskar en mamma
Alla älskar en farmor
Alla älskar en mormor
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP