Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

Vi har en väldigt stor uppgift 

Vi ska älska

Det är inte vår uppgift att döma

Vi ska bara älska

Acceptera andras val

Alla val ger konsekvenser

Vilka konsekvenser ger dina val?

 




Övriga genrer av Chinor VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-05 14:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
att döma andra vem är utan skuld ingen är, bra
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP