Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den kärleken

Kärlek ja kärlek
Allvar inte lek
Kyssar så många kyssar
Och sedan händers smek

När min kropp möter min kära
Då är det skönt att vara nära
Kroppen sjuder av liv
Och jag av känslorna får lära




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-05 14:28



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert om kärleken
2019-03-16

  Anya VIP
Härlig ton i texten. En sensuell ton.
2019-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om lust och glädje!
2019-03-06

  M.Eta
Kärlek är aldrig fel! Fin text!
2019-03-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Lustfylld kärleksdikt, med sensuellt foto därtill!
2019-03-05

  ULJO
Så underbart skrivet om kärlekens lust. Vilken underbart vacker bild, fint fångat.
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP